Mútua Terrassa activa avui les Consultes Externes i l'Hospital de Dia a l'Edifici Estació


  • Comparteix:

Mútua Terrassa trasllada a un nou edifici alguns serveis / Foto: Mútua Terrassa

Mútua Terrassa trasllada a un nou edifici alguns serveis / Foto: Mútua Terrassa

Mútua Terrassa posa en marxa aquest dilluns l'activitat de les Consultes Externes i l'Hospital de Dia després d'haver traslladat, durant les últimes dues setmanes, aquest servei a l'Edifici Estació. El nou emplaçament es troba a l'avinguda de Jacquard i just a sobre de la parada Vallparadís - Universitat dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). A partir del 7 de setembre i fins al 12, Mútua Terrassa efectuarà el trasllat del servei de Rehabilitació i estarà actiu el 13 del mateix mes. L'objectiu del canvi és millorar el model d'atenció assistencial actual.

Els dos trasllats es fan coincidir amb el període estival, quan l'activitat es redueix un 50%. L'Edifici Estació és el primer edifici de l'estat que acull dependències assistencials i una estació de FGC, la parada Vallparadís - Universitat, fet que facilitarà l'accés en transport públic. També compta amb un aparcament per a vehicles.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.