El segon dia de Festa Major a Mas Gener proposa activitats per a tota la família


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major

Cartell de la Festa Major

L'esport donarà el tret de sortida, aquest dissabte, al segon dia de la Festa Major de Mas Gener. La bicicletada popular, a les onze del matí, serà la primera activitat de la jornada que s'allargarà durant tot el dia amb una festa de l'escuma a mig matí, la festa infantil, una sessió de zumba i el tradicional sopar popular, una botifarrada al punt de les nou de la nit. Mitja hora més tard començaran unes havaneres i cançons de taverna- Les versions d''In-versions' posaran el punt final a les activitats a la mitjanit. Totes les activitats es fan a la Pista Poliesportiva.

La bicicletada sortirà des de la pista i farà el recorregut pels carrer Lanzarote, Galícia, Tenerife, Vigo, Fuenteventura, avinguda Mas Gener, Romera, Asturias, Granada, Orensse, Tanger, Asturias, Guadalajara, Andalucia, Granada, Basconia, Guadalajara, Baixadors, Tanger, Vigo, Tenerife, Galicia, J.Mª Segarra i finalitzarà a la Pista Poliesportiva.

Diumenge 2 de setembre
La festa continua a les nou del matí amb la cursa de cotxes teledirigits. A les onze, els més petits podran gaudir d'inflables d'aigua que s'instal·laran a la pista. L'arrossada popular, un dels plats forts de la gresca, tindrà lloc a les dues del migdia. Un espectacle de màgia a dos quarts de quatre amenitzarà el dinar i posarà punt final a la Festa Major.

Gresca i color per engegar la gresca
La Festa Major ha començat aquest divendres amb la tradicional cercavila de la Banda Mas Gener pels carrers del barri. S'hi han sumat l'alcaldessa, Carmela Fortuny, i regidors de l'Ajuntament.




El festival 'holi', una de les novetats de la festa d'enguany, ha posat l'apunt cromàtic a la primera jornada.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.