El magazín 'Connectats a l'estiu' de La Xarxa comença avui amb Cugat.cat al capdavant


Temes relacionats

Cugat.cat capitaneja el magazín d'estiu de La Xarxa 'Connectats a l'estiu' (28/jul/18)


  • Comparteix:

'Connectats a l'estiu' seguirà durant la temporada regular amb 'Connectats'

'Connectats a l'estiu' seguirà durant la temporada regular amb 'Connectats'

El magazín radiofònic de La Xarxa 'Connectats a l'estiu', capitanejat per Cugat.cat, ha començat aquest dilluns. De nou a dotze del matí, el programa s'allargarà fins al 7 de setembre i es presentarà des dels estudis d'aquest mitjà. L'espai d'informació i entreteniment el conduïran Josep Gimeno, Carme Reverte i Albert Diumenjó i els continguts tindran relació amb el període d'estiu, amb temes d'actualitat, així com també amb particularitats dels municipis que hi participen.

A més de Cugat.cat, el programa el faran possible quatre emissores locals més adherides a La Xarxa; Ràdio Ciutat de Badalona, Ràdio Sabadell, la Ràdio Municipal de Terrassa i El Prat Ràdio. La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica que l'objectiu del mitjà de comunicació multimèdia de la ciutat és estar al costat dels santcugatencs, també per vacances.

Mònica Lablanca

Cugat.cat està al costat dels ciutadans també a l'estiu, en aquest cas ho fa amb un magazín que oferirà un contingut molt fresc, molt dinàmic, d'actualitat... per tal de seguir tot el que es viu a Sant Cugat i a la resta de Catalunya a l'estiu.


L'espai radiofònic tindrà informació, entrevistes, tertúlies, connexions amb l'exterior, concursos i seccions especialitzades. També es donarà especial èmfasi a continguts específics de cada municipi.

El 'Connectats d'estiu' serà el preludi del magazín radiofònic 'Connectats', que també liderarà Cugat.cat i que es començarà a emetre a partir del setembre. A més de les cinc emissores, també hi participarà Radio Castellar del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.