Sol i Aire tanca tres dies de Festa Major al barri marcats per les activitats infantils


  • Comparteix:

Sol i Aire ha posat punt final a la Festa Major del districte aquest diumenge després de tres dies d'activitats per a tota la família. La jornada ha estat marcada per les pràctiques del Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire, que ha comptat amb la presència d'alguns membres del cos de Bombers, i el dinar popular amb fideuà i arròs. Els veïns i veïnes del barri santcugatenc han pogut participar un any més en les propostes organitzades per l'Associació de Veïns i Propietaris de Sol i Aire, que ha posat en valor l'èxit de la celebració i la seva capacitat d'unir petits i grans. La gimcana infantil, la guerra de globus d'aigua i la tradicional exposició d'horts i collites han estat algunes de les activitats més destacades de la festa grossa.



El president del Grup d'Autoprotecció i vicepresident de l'Associació de Veïns i Propietaris, Manel Soler, ha explicat a Cugat.cat que la Festa Major 'permet tenir trobades de germanor'.

Manel Soler

Nosaltres estem units. Però trobades com aquesta no en fem, i gràcies a la festa ens podem parlar, sentar-nos a la taula i això és el que fa la conclusió i la germanor de l'associació.


El tret de sortida de la Festa Major el va donar la mostra d'horts i collites de veïns del barri i un sopar popular. Tot i que no hi va haver pregó, l'alcaldessa, Carmela Fortuny, va adreçar unes paraules al veïnat.

Carmela Fortuny

És una festa autèntica, que fa barri i també ciutat. És un exemple de cohesió social, des de la senzillesa i també des d'un treball conjunt.


La gresca de la festa grossa ha estat dedicada principalment als més joves de la casa, que no s'han volgut perdre la gimcana infantil pels carrers del barri amb l'objectiu de trobar un tresor amagat, la guerra de globus d'aigua i les pràctiques del Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire per saber què fer davant un incendi. Alguns dels participants han explicat a Cugat.cat com han viscut les activitats de Festa Major.

Participants

Hem trobat el cofre i un altre. / Hem anat buscant molts cofres, on hi havia llaminadures. / També hem anat en cotxe i ens ho hem passat molt bé. / Ens han ensenyat a utilitzar la mànega en cas d'incendi i a protegir-nos del foc.


Sol i Aire tanca així la seva Festa Major, amb la vista ja posada en la celebració del 25è aniversari l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.