Afectacions a la línia S2 de FGC entre Bellaterra i Can Feu Gràcia fins al 2 de setembre


Temes relacionats

Tornen els talls nocturns de servei a la línia S2 de FGC entre Bellaterra i Can Feu-Gràcia (30/jul/18)

Nous talls de servei a la línia S2 de FGC entre Bellaterra i Can Feu-Gràcia (29/jul/18)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un comboi al seu pas per Sant Cugat

Imatge d'arxiu d'un comboi al seu pas per Sant Cugat

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la línia S2 queda alterat entre les estacions de Bellaterra i Can Feu-Gràcia, a Sabadell, a partir d'aquest dilluns i fins al 2 de setembre. Es posarà en funcionament un servei de transport alternatiu entre les estacions de Bellaterra i Can Feu-Gràcia, amb parada també a les estacions intermitges d'Universitat Autònoma i Sant Quirze. Els horaris es poden consultar al web de FGC.

D’altra banda, la interrupció del servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu-Gràcia que va començar el 25 de juny, és previst que finalitzi el dilluns, 10 de setembre.

Els serveis substitutoris amb autobús seran les úniques alteracions en el servei dels trams afectats, és a dir, el servei ferroviari en els trams compresos entre Plaça Catalunya i Bellaterra, i entre Can Feu-Gràcia i Sabadell Parc del Nord funcionarà sense interrupcions.

Tota la informació sobre els horaris està disponible per als clients al web de FGC, al Twitter i Facebook corporatius, a les vitrines de les estacions o trucant al telèfon d’informació 012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.