Més de 200 cursos i tallers en la nova programació de l'Ateneu per a la tardor


  • Comparteix:

Les activitats es faran a la seu de l'entitat / Foto: Web de l'Ateneu

Les activitats es faran a la seu de l'entitat / Foto: Web de l'Ateneu

L'Ateneu proposa per a la tardor 210 cursos i tallers dividits en 14 temàtiques diferents pensades per a tots els públics. Idiomes, benestar, informàtica, activitats familiars, dansa, informàtica i cuina, entre d'altres, formen part de la programació de l'entitat entre octubre i desembre. Les inscripcions s'obriran el proper 6 de setembre i s'hauran de fer de manera presencial a la seu de l'Ateneu, la Casa Jaumandreu, excepte per als socis que ho podran fer telemàticament o per telèfon.

Les propostes es reparteixen de dilluns a divendres, tot el dia, i dissabtes al matí. Una de les novetats de l'edició d'enguany és la incorporació d'activitats a la franja del migdia, un horari accessible per als comerciants, segons ha explicat a Cugat.cat el director de l'Ateneu, Toni Ramon.

Antoni Ramon

Oferirem una programació pensada per aquelles persones que per horaris laborals tenen una aturada llarga en aquesta franja del migdia. Hem pensat en una programació de cursos de formació en l'àmbit del comerç i de l'empresa, però també activitats que ajudin a la relaxació i al benestar.


La cuina i la gastronomia continuen sent un pilar important de la programació de tardor. Una de les novetats d'aquesta edició són les classes monogràfiques de cuina: arrossos, dolços vegans, croquetes i torrons, entre d'altres.

Les activitats de benestar, amb propostes com sessions de ioga, pilates, meditació i tai-txí, ocupen una part important del programa de l'Ateneu. Així com les propostes per a infants i joves i l'espai família.

En la secció de fotografia, l'Ateneu ha afegit les 'masterclass' de fotoperiodisme, revelatge de negatius i fotografia de gran format. També destaca l'oferta de cursos d'idiomes i els interessats podran triar entre l'anglès, l'italià, el francès, l'alemany, el portuguès i el català, tant per iniciar-se com per millorar-lo.

Dins la programació també s'inclouen algunes activitats gratuïtes com una sessió de ioga, una classe d'introducció a l'Antropologia i un taller de 'capoeira' per a infants i joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.