L'Ateneu proposa un setembre farcit d'activitats gratuïtes i obertes a tothom


  • Comparteix:

L'Ateneu es troba a la Casa Jaumandreu / Foto: Ateneu

L'Ateneu es troba a la Casa Jaumandreu / Foto: Ateneu

L'Ateneu engegarà motors al setembre amb propostes de cultura diversa, gratuïtes i obertes a tothom. El curs 2018-2019 s'obrirà amb la inauguració de l'exposició 'Satori' de la fotògrafa santcugatenca Amanda Bernal, el 13 de setembre a les set de la tarda. L'entitat torna a organitzar el Mercat de Pagès cada segon i últim dissabte del mes a la plaça de Sant Pere i al carrer Major. Així com el Mercat de segona mà, quatre cops a l'any, a la Rambla del Celler i que obrirà inscripcions el divendres 21 de setembre. Tots dos començaran el 29 del mateix mes.

A més, l'entitat també oferirà tastos gratuïts dels cursos que ofereix durant tot l'any. Els interessats podran assistir a una sessió de ioga de la veu, a una introducció a l'antropologia, una classe de 'capoeira' per a infants i joves; i una activitat de 'mindfulness' per a la vida quotidiana, entre d'altres, del 17 al 29 de setembre.

Més activitats

El músic santcugatenc Oriol Saltor presenta el seu nou treball 'Rumbeando' el divendres 14 de setembre a les vuit del vespre a l'Ateneu. El concert forma part del cicle 'La Cambra de l'Ateneu'.

L'equipament acull el dijous 20 de setembre a les set de la tarda una xerrada sobre la recerca experimental en l'Alzheimer a càrrec de la doctora Guadalupe Soria. Amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer, el 21 del mateix mes.

El dissabte 29 a dos quarts de dotze del migdia hi ha l'espectacle participatiu de 'Bitxos'. Les famílies amb infants de zero a tres anys podran gaudir de contes sensorials amb una posada en escena musical de petit format.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.