Nou èxit pel Sant Cugat Actiu, que supera el mal temps i el pont de l'1 de maig


  • Comparteix:

Els santcugatencs s'han abocat de ple a la novena edició de la Mostra Sant Cugat Actiu, que ha superat amb èxit de públic la incertesa provocada per la inestabilitat del temps i el pont de l'1 de maig. Segons l'alcalde, la fira ha actuat, una vegada més, com un magnífic aparador de la ciutat que demostra el dinamisme de Sant Cugat i la seva capacitat d'atraure a veïns d'altres poblacions.

Aquesta nova edició de la mostra ha aconseguit mobilitzar milers de santcugatencs que han recorregut els gairebé 200 estands, a més de les activitats paral·leles com la Mostra Gastronòmica. L'alcalde Lluís Recoder ha subratllat que, més enllà d'una mostra del comerç, aquesta activitat ha tornat a demostar el dinamisme de la ciutat, i que els santcugatencs s'aboquen per viure-la intensament.

LLuis Recoder

És un aparador del dinamisme de la ciutat, i demostra que la seva oferta és amplíssima


Recoder considera que la mostra reflecteix com la ciutat s'està convertint en un pol d'atracció, per als ciutadans d'aquí però també de poblacions veïnes. Tot plegat, segons l'alcalde, presenta unes perspectives de futur molt atractives per Sant Cugat:

LLuis Recoder

Ha passat moltíssima gent, i algunes activitats han superat de llarg les edicions anteriors. Hem tingut més expositors i hem tingut estands emblemàtics


L'alcalde ha instat el comerç local a continuar treballant per fidelitzar els seus clients, i a les empreses de la ciutat a potenciar el seu caràcter innovador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.