A l'agost, obres: aquestes són les 10 actuacions municipals a Sant Cugat

Són obres de millora de l'espai públic i la mobilitat i costen 1,8 milions d'euros


Temes relacionats

Sant Cugat instal·la llums LED a prop d'un centenar de passos de vianants (31/jul/18)

Comencen les obres per connectar Can Barata a la xarxa d'abastament d'aigua (26/feb/18)


  • Comparteix:

L'Ajuntament aprofita l'agost per repartir actuacions a diferents punts de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament aprofita l'agost per repartir actuacions a diferents punts de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Com cada any, el consistori aprofita la menor afluència de vehicles i la marxa per vacances per fer obres a l'agost. Enguany, amb una inversió d'1,8 milions les actuacions se centraran en la millora de l'espai públic i la mobilitat. L'arranjament i millora de les voreres i la connexió de Can Barata a la xarxa d'aigua potable són les actuacions més destacades de les 10 previstes.

QUALITAT URBANA I MOBILITAT
-Arranjament i millora de les voreres. Intervencions durant l'estiu a les avingudes de l’Enllaç, Can Picanyol i Cerdanyola (entre les places de la Pelleria i Cerdanyola), al passeig d'Olabarria, i als carrers de Mozart, Álvarez, Pla de la Pagesa, Roserar, Plana, Terrissers, Andes, Lugo, Leon de Gredos, Saragossa, Tarragona i camí de Sant Cugat al Papiol (400.000 euros).

-Instal·lació de balises amb tecnologia LED. Actuació en 100 passos de vianants per millorar la seva visibilitat. Els treballs han començat aquest dilluns i s’allargaran sis mesos (186.158 euros).

-Creació d’itineraris accessibles per a bicicletes i vianants a Can Sant Joan. Treballs començats que s'allargaran fins a finals d’any. Connectaran el parc empresarial a través de l’avinguda de la Generalitat, Via Augusta, l’avinguda d'Alcalde Barnils o els carrers de Sena i Mercè Vilaret (1.100.000).

-Millora de l’accés de vianants al nou institut Leonardo da Vinci. S’amplia la zona d’accés al nou centre educatiu per garantir més comoditat i seguretat.

-Nou enllumenat públic a l’aparcament dissuasori de l'avinguda de Roquetes. Obres que començaran a principis d’aquest mes per millorar l'accessibilitat i la seguretat. S’allargaran fins a mitjans de setembre (128.840 euros)

-Connexió de Can Barata a la xarxa de subministrament d’aigua potable. Els treballs, que inclouen la construcció d’una canonada d’1,2 kilòmetres, van començar a finals de febrer i s’acabaran d’executar aquest estiu (670.000 euros)

-Arranjament de tapes i registres del clavegueram. A l’avinguda de Roquetes, entre el carrer de Joan Amades i l’avinguda de la Via Augusta, per substituir les tapes malmeses o enfonsades de la calçada.


MEDI AMBIENT
-Tancament perimetral dels futurs horts socials del carrer Andana. S’instal·laran 20 metres lineals de tanca amb una porta de tres metres d’ample per tancar el solar on està previst fer els horts.

-Estabilització d’un talús i adequació de camins del Projecte Vores. Projecte dels Pressupostos Participatius es preveu una actuació per estabilitzar un talús del Torrent de Llaceres per mitjà de vegetació i malla de fibra de coco. També s’aprofitarà per acabar de regularitzar el terreny i adequar camins en aquell sector. Els treballs es faran a partir de setembre.


PARCS I JARDINS
-Instal·lació de reg a l’avinguda dels Països Catalans. Es posarà xarxa de reg per degoteig per poder regar els arbres de noves plantació (6.670 euros)


HABITATGE PÚBLIC
-Nova instal·lació fotovoltaica d’autoconsum a l’edifici de lloguer per a joves del carrer del Mar de la Xina, 7. Cobrirà la demanda d’energia elèctrica dels espais comuns (17.410 euros)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.