Mor el ginecòleg Jordi Leira, cap de la Unitat de Sòl Pelvic de l'Hospital General de Sant Cugat

El doctor va morir en un accident de trànsit diumenge


  • Comparteix:

El doctor Jordi Leira treballava a l'Hospital Universitari General de Catalunya des de 1986 / Foto: Cedida

El doctor Jordi Leira treballava a l'Hospital Universitari General de Catalunya des de 1986 / Foto: Cedida

El doctor Jordi Leira, metge especialista en ginecologia i cap de la Unitat de Sòl Pèlvic de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC), ha mort aquest diumenge a la tarda en un accident de cotxe a la C-14, a Bassella (Alt Urgell). L'hospital i la comunitat mèdica ha expressat la seva 'consternació' per la pèrdua i desitja una ràpida recuperació a la seva companya, la també ginecòloga del centre, la doctora Eugènia Gil, ingressada en estat semicrític al Parc Taulí de Sabadell. La vetlla serà aquest dimecres a partir de les nou del matí al tanatori de Sant Gervasi de Barcelona, on també es farà el funeral, dijous, a tres quarts de dotze del migdia.

Leira treballava des de 1986 a l'hospital santcugatenc on havia atès un ampli nombre de famílies de Sant Cugat, un fet que no ha passat desapercebut a les xarxes socials on s'han expressat mostres de condol per a la família.

El doctor, de 63 anys i veí de Barcelona, va morir en una col·lisió entre tres turismes, que encara s'està investigant. En l'accident van resultar ferides quatre persones més, una d'elles la companya del doctor.

Una llarga trajectòria
Leira, llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), portava més de 30 anys treballant a l'Hospital General. Era especialista en obstetrícia i ginecologia i era adjunt a altres centres mèdics com l'Hospital General de Nostra Senyora de l'Esperança de Barcelona i l'Hospital MútuaTerrasa.

Desde 1986 era ginecòleg a l'Hospital General, on era responsable del departament de Displasia Genital i de la Unitat de Sòl Pèlvic. Havia assistit a més d'un centenar de simposis com a ponent i havia publicat 18 treballs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.