La licitació per a la Sala Polivalent serà a finals d'any


  • Comparteix:

L'espai s'ubicarà on fins ara hi havia Cinesa / Foto: Lluís Llebot

L'espai s'ubicarà on fins ara hi havia Cinesa / Foto: Lluís Llebot

El procés de licitació per executar el projecte que definirà la nova Sala Polivalent a l'edifici dels Cinemes Sant Cugat s'engegarà al desembre. Ho ha explicat a Cugat.cat el tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat i Joventut, Eloi Rovira, que ha recordat que a l'espai es mantindran dues sales de cinema on se seguirà apostant pel cinema d'autor. El nou espai, que encara no té data d'estrena, s'encabirà dins la Xarxa de Centres Culturals Polivalents.

Rovira ha explicat que, malgrat la marxa de Cinesa de la ciutat, l'Ajuntament s'ho ha pres com una 'oportunitat'.

Eloi Rovira

Vam considerar que era l'oportunitat per reestructurar l'espai, que podrà acollir trobades culturals, exposicions, concerts... Serà multiformat.


El projecte preveu eliminar la paret que separa les dues sales i anivellar el terra per aconseguir un únic espai amb una capacitat aproximada de 500 persones assegudes o de 1.000 dretes. Tot i que el pressupost de les obres és de mig milió d'euros, la reforma de l'espai té un cost de 400.000 euros. Els 100.000 restants es dedicaran a la construcció dels dos bucs d'assaig que finalment s'ubicaran al Casal Torreblanca.

La sala podrà acollir tot tipus d'activitats: des d'una ballada de sardanes a un sopar popular, una fira comercial i un concert, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.