La primera diagnosi del funcionament de les àrees verda i blava serà aquest setembre


  • Comparteix:

Aparcament d'àrea verda

Aparcament d'àrea verda

El funcionament i el fluxe de vehicles a les noves àrees verdes i blaves d'aparcament s'està sotmetent a estudi, a encàrrec de l'empresa pública gestora d'aquest servei, Promusa. Els resultats obtinguts serviran per 'reajustar' aquest sistema d'ordenament de l'estacionament dels vehicles. Ho ha explicat a Cugat.cat la tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà i Mobilitat, Cristina Paraira, que ha subratllat que també es buscarà solucions per respondre a les peticions dels comerciants de les zones afectades, que han lamentat un descens en la facturació, diuen, a causa d'aquest sistema.

Paraira ha posat en valor el funcionament d'aquestes noves zones d'aparcament.

Cristina Paraira

L'àrea verda no és la vareta màgica, però acompleix l'objectiu de prioritzar l'aparcament del veïnat.


Per garantir l'accés a la gent que ve en vehicle privat de fora de Sant Cugat es va habilitar un aparcament a l'avinguda Roquetes i que aquest estiu s'està arranjant amb millores al paviment i d'enllumenat. Des d'aquí es pot agafar un autobús llençadora que arriba al centre de la ciutat.

Sobre el futur de l'aparcament de la plaça de Can Quitèria, la gestió del qual es va sotmetre a una subhasta a principis de juliol que va quedar deserta, no hi ha cap novetat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.