Satisfacció des de la Residència Santa Rosa per la participació durant la Setmana de la Gent Gran


  • Comparteix:

El ball de bastons, una de les activitats de la Setmana

El ball de bastons, una de les activitats de la Setmana

La Setmana de la Gent Gran que s'ha celebrat a la Residència Santa Rosa ha arribat al seu final aquest diumenge. Durant tota la setmana s'han portat a terme una vintena d'activitats que han aconseguit una molt bona participació, en el que ha estat l'última setmana de la Gent Gran amb Roser Asencio com a presidenta del Casal.

Campionats de parxís, dominó, billar, actuacions d'entitats santcugatenques, una obra de teatre, un campionat de petanca i una actuació musical han estat algunes de les activitats que s'han desenvolupat durant tota la setmana a la Residència Santa Rosa, durant la Setmana de la Gent Gran. Roser Asencio, presidenta del Casal, s'ha mostrat molt satisfeta amb l'afluència de públic i per les actuacions que s'han fet. L'escoltem:

Roser Asencio

Ha anat molt bé. Casi diria que millor que els anys anteriors. Hi ha hagut molta concurrència i ha pres part molta gent. Tots els actes han estat destacats


Roser Asencio, però, ha viscut amb aquesta la seva última setmana de la Gent Gran com a presidenta del Casal, ja que el proper 4 de novembre presentarà la seva dimissió i serà substituïda per l'actual secretari de l'entitat, Jordi Tardà. Ho explica ella mateixa:

Roser Asencio

El dia 4 d'aquest mes jo dimiteixo perque porto ja molts anys i em trobo cansada. A més, es necessita gent més jove. El qui era secretari de la junta passarà a ser el president


La celebració ha acabat amb un aperitiu, l'entrega de trofeus de les diverses competicions, un ball i una desfilada de mantons de manila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.