La línia de Rodalies amb parada a Sant Cugat, en obres fins al 23 de desembre

Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera entre Rubí i Castellbisbal


  • Comparteix:

Un tren de la R8 a la parada de Sant Cugat / Foto: Web de l'Ajuntament

Un tren de la R8 a la parada de Sant Cugat / Foto: Web de l'Ajuntament

Adif executarà entre el 3 de setembre i el 23 de desembre obres de millora de la línia R8 de Rodalies, que dóna servei a Sant Cugat. Els treballs en la infraestructura es faran al túnel de Rubí, entre les estacions de la ciutat veïna i Castellbisbal. L'empresa ha programat l'execució de les tasques en diferents intervals horaris amb l'objectiu de reduir les afectacions al servei comercial. Fins al desembre, Renfe habilitarà un servei alternatiu per carretera en aquest trajecte.

Segons la planificació establerta, de dilluns a dissabte, inclosos festius, s'interromprà la circulació entre les 14.45 hores i les 19.45 hores, mentre que els diumenges el trànsit de trens es restringirà entre les 07.00 hores i les 14.00 hores. Amb l'objectiu de garantir la mobilitat dels clients en els intervals d'interrupció total de la circulació, Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Rubí i Castellbisbal a la línia R8 de Rodalies de Catalunya (Granollers Centre-Martorell per Cerdanyola Universitat). Entre Castellbisbal i Martorell els viatgers podran utilitzar els serveis de la línia R4 de rodalia de Barcelona.

Millora de la infraestructura al túnel de Rubí
L'objectiu d'aquestes operacions és optimitzar els paràmetres de seguretat de l'estructura d'aquest túnel, de 900 metres de longitud aproximada, reduint d'aquesta manera les necessitats de manteniment i permetent també suprimir la Limitació Temporal de Velocitat (LTV) existent actualment, el que redundarà en una reducció dels temps de viatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.