Els Mossos desmantellen un grup criminal que havia robat en domicilis de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Rubí i de la Unitat Central de Robatoris amb Força van detenir el 22 d'agost quatre homes veïns de Badalona com a presumptes autors de nou robatoris amb força a domicilis de Sant Cugat, Rubí, Castellbisbal, Coma-ruga i Roda de Berà, i de pertinença a grup criminal. El modus operandi del grup criminal consistia a desplaçar-se en vehicle per tota la geografia catalana i feien recerca de domicilis, preferiblement cases, on poder accedir-hi. Un cop seleccionat els lladres es repartien les tasques: mentre un o dos s'encarregaven de vigilar els altres dos accedien al domicili, explica la policia en un comunitat.

La detenció de tres lladres es va produir a Barcelona i el quart a Badalona on la banda disposava d'un pis franc on amagaven els objectes sostrets, principalment joies, telèfons mòbils i aparells electrònics.

Els detinguts, que acumulaven entre tots més de 20 antecedents policials per delictes contra el patrimoni, principalment, van passar a disposició judicial el 25 d'agost davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí, el qual va decretar l'ingrés a presó per tres dels integrants i la llibertat amb càrrecs pel quart.

La investigació continua oberta per lliurar als propietaris els objectes recuperats i no es descarten més detencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.