Les classes al nou institut Leonardo començaran el 14 de setembre


Temes relacionats

La UESC i el QBasket entrenaran al pavelló del nou institut Leonardo (22/ago/18)


  • Comparteix:

El nou institut, gairebé a punt

El nou institut, gairebé a punt

El curs escolar arrenca el 12 de setembre amb normalitat, tot i que al nou institut Leonardo da Vinci serà el 14 amb els alumnes de secundària i batxillerat del centre, mentre que els de cicles formatius es mantenen a l'antic edifici. Encara falten dos mesos perquè les obres estiguin totalment enllestides, però s'ha garantit que les aules estiguin a punt per rebre l'alumnat. Les obres del centre, un dels més grans de Catalunya, amb més de 30 aules que acolliran més d'un miler d'alumnes, van començar l'abril de l'any passat i han costat set milions i mig d'euros, a càrrec de la Generalitat. El pavelló de l'equipament ha tingut un pressupost de 850.000 euros, assumits per l'Ajuntament.

El tinent d'alcalde de Territori i Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha garantit l'inici de les classes. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Puigdomènech

Totes les classes estaran disponibles. Existeixen zones a l'institut que, tot i que comencin les classes, no estaran acabades del tot.


Ús esportiu
Els clubs de bàsquet de Sant Cugat, la UESC i el QBasket, entrenaran al pavelló del nou institut Leonardo da Vinci a partir d'aquest mes. L'espai, a més, també estarà adaptat per poder disputar-hi partits de competició en cas que el pav3 no estigui disponible. El pavelló també està habilitat per jugar a voleibol i a l'exterior hi ha pistes adequades per practicar-hi bàsquet i futbol sala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.