Les àrees blava i verda tornen a ser de pagament


  • Comparteix:

Un aparcament de zona blava a Sant Cugat / Foto: Web de l'Ajuntament

Un aparcament de zona blava a Sant Cugat / Foto: Web de l'Ajuntament

Les àrees d'estacionament regulat blava i verda tornen a entrar en funcionament després de l'habitual parèntesi de l'agost i passen a ser novament de pagament a partir d'aquest dissabte 1 de setembre. Durant l’agost, l'única que ha estat operativa és l'àrea blava al Mercat Torre Blanca. Amb la reactivació de les àrees blava i verda, entra novament en servei l'autobús llançadera entre l'aparcament de l'avinguda Roquetes i el centre (park & ride), de dilluns a divendres laborables.

L'Oficina d’informació de les àrees blava i verda, situada als números 16-20 del passeig de Francesc Macià, ha reobert el 26 d'agost en horari d'estiu, que és de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia fins al 14 de setembre.

Per realitzar tràmits, com donar d'alta un vehicle a l'àrea verda, cal concertar cita prèvia. Per sol·licitar informació o per resoldre possibles incidències, no és necessari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.