Mas Gener tanca una festa grossa familiar i per a tot el veïnat


Temes relacionats

Mas Gener vol acollir la pista de vehicles de radiocontrol més important del Vallès ( 2/set/18)


  • Comparteix:

Mas Gener ha viscut tres dies de festa grossa carregats d'activitats per a tothom, des de propostes infantils i esportives fins a àpats i balls a la pista poliesportiva del barri. L'associació de veïns ha organitzat una gresca que també els serveix per donar-se a conèixer als nous veïns i que ha consolidat activitats com la cursa de cotxes teledirigits. De fet des de l'entitat es veu amb bons ulls la possibilitat de fer que la pista on s'ha disputat aquest torneig sigui permanent i es converteixi així en la més important del Vallès.

Els àpats populars, les ballades, la música, les activitats més refrescants per a la canalla i l'esport són els trets característics d'una gresca que pretén arribar a tots els habitants d'aquest barri de Mira-sol. Ho explica el president de l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener, Josep Lluís Lolo.

Josep Lluís Lolo

Objectiu assolit: un era social, volíem que vinguessin veïns nous i els hem tingut. Les activitats també han anat molt bé.


La satisfacció és compartida per la gent que s'ha acostat a gaudir de la gresca.

Bateria assistents

La festa, la nit... tot ha anat perfecte. / Hem vingut a la bicicletada i als jocs d'aigua. / S'ho passen genial. / El que més m'ha agradat ha estat el 'holi'. / A mí els cotxes de radiocontrol.


Velocitat i adrenalina
Una de les activitats que més ha cridat l'atenció ha estat el torneig de cotxes teledirigits elèctrics. Amb una pista de terra a tocar del poliesportiu, els vehicles han competit entre derrapatges, pols i grans velocitats. Des de l'associació de veïns dels barri es vol impulsar que aquest espai sigui permanent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.