Mas Gener vol acollir la pista de vehicles de radiocontrol més important del Vallès


Temes relacionats

Mas Gener tanca una festa grossa familiar i per a tot el veïnat ( 2/set/18)


  • Comparteix:

La pista es troba a tocar del poliesportiu de Mas Gener

La pista es troba a tocar del poliesportiu de Mas Gener

L'Associació de Veïns de Mas Gener vol que el barri aculli una pista permanent per a la pràctica de carreres amb vehicles de radiocontrol. L'espai es podria ubicar a tocar de la pista poliesportiva, en un terreny de propietat privada, i l'entitat vol demanar a l'Ajuntament ajuda per tirar aquesta iniciativa endavant. Els impulsors de la proposta creuen que seria un circuit referent a Catalunya i el més important del Vallès, que podria atraure unes 150 persones vingudes d'altres municipis interessades en aquesta pràctica.

L'equipament seria, a més, 'eco', és a dir, que només hi podrien circular cotxes elèctrics. Ho explica el membre de l'AV de Mas Gener Mateo Ruiz.

Mateo Ruiz

Hi ha molt suports, es tracta d'una afició molt maca i la idea és conservar-lo. Som 150 persones i l'objectiu és parlar amb l'Ajuntament i fer d'aquesta zona morta, que no es conserva mai, conservar-la i fer un circuit permanent on s'hagi de pagar una quota simbòlica per mantenir-lo.


L'espai d'enguany s'ha habilitat, per tercer any consecutiu i amb gran èxit de participació, amb motiu de la Festa Major de Mas Gener, Ruiz assegura que aquesta afluència de públic es mantindria durant l'any perquè es tracta d'una afició amb molts seguidors. L'objectiu seria que aquests paguessin una quota simbòlica per fer-ne ús.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.