Els Bombers de Rubí-Sant Cugat, representació catalana al concurs estatal de rescat en accidents de trànsit


  • Comparteix:

Equip d'excarceració de Ponent / Foto: Bombers de la Generalitat

Equip d'excarceració de Ponent / Foto: Bombers de la Generalitat

El Parc de Bombers de Rubí-Sant Cugat participa des d'aquest dimarts al 14è concurs estatal de rescat en accidents de trànsit organitzat per l’APRAT (Asociación Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico) en representació dels Bombers de la Generalitat, conjuntament amb l'equip de Terres de Ponent. La trobada tindrà lloc a Alcanyís, a Terol fins dijous i els tres primers classificats participaran en el campionat del món a Ciutat del Cap, Sud-àfrica. El concurs consisteix en la realització de dues maniobres de rescat; una ràpida de 12 minuts, i una estàndard de 20.

Els equips de Rubí-Sant Cugat i Terres de Ponent arriben a aquesta fase després de quedar en primera i segona posició en el concurs intern celebrat el passat mes d'abril a Lleida. Els Bombers de la Generalitat fan una mitjana de 7.000 serveis anuals, la majoria dels quals per atendre accidents de trànsit.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.