Josep Maria Bové, nou coordinador de la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat

Bové substitueix Paco López i encara el càrrec 'amb il·lusió' i amb 'molta feina per endavant'


Temes relacionats

P. López (Plataforma de Pensionistes): '100 euros més a la pensió no servirà per fer-nos callar' (30/jul/18)


  • Comparteix:

La plataforma ha assegurat que seguiran amb les seves reivindicacions per unes 'pensions dignes'

La plataforma ha assegurat que seguiran amb les seves reivindicacions per unes 'pensions dignes'

Josep Maria Bové és el nou coordinador de la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat des d'aquest dilluns en substitució de Paco López, que deixa el càrrec per motius personals, tot i que seguirà a la junta de l'entitat. Bové, que ha estat escollit a proposta de López i per unanimitat, encara els propers mesos amb 'il·lusió' per treballar per les reivindicacions del col·lectiu a la ciutat amb l'inici de les taules de treball amb l'Ajuntament el 13 de setembre.

Bové ha explicat a Cugat.cat que encara no ha pogut definir el seu esquema de treball perquè el seu nomenament és molt recent. Tot i això, assegura estar 'il·lusionat' i que els propers mesos seran de 'molta feina' per solucionar 'quan abans' les reivindicacions del col·lectiu, començant per les taules de treball bimensuals amb l'Ajuntament.

Josep Maria Bové

Encara he de planificar tot el meu esquema de treball, però sí que he avançat que hi haurà molta feina. Se'ns presenten uns mesos molt enfeinats perquè ja comencen els taules de treball amb l'Ajuntament. Molt il·lusionat per tirar endavant aquest tema.


Paco López ha explicat que la seva dimissió ha estat per motius personals però que seguirà a la junta i que resta 'a disposició' de la plataforma.

Paco López

Per motius personals no puc continuar portant la coordinació. El nou coordinador ha estat nomenat a proposta meva i per unanimitat i tot continua igual. Jo segueixo a la junta per si em necessiten per alguna cosa, especialment per negociacions amb l'Ajuntament.


Josep Maria Bové ha explicat que la plataforma té 'una tasca molt important' per endavant i que a l'àmbit municipal hi ha 'moltes coses a millorar' per al col·lectiu de pensionistes i jubilats.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.