Els 170 alumnes de l'escola La Mirada començaran el curs amb retard

L'Ajuntament habilitarà un servei d'acollida a la biblioteca de Volpelleres


Temes relacionats

Fortuny: 'El més important era oferir una alternativa perquè les famílies de La Mirada s'organitzin' ( 7/set/18)

L'AFA de La Mirada lamenta 'el trasbals' que suposa per a les famílies l'endarreriment de l'inici del curs ( 7/set/18)

La Generalitat obrirà un segon torn de preinscripcions per a infantil (16/mai/18)

Nou pas per a la construcció definitiva de la 12a escola pública de Sant Cugat (18/des/17)

L'Ajuntament avança la construcció de la 12a escola perquè entri en funcionament el curs 2019-20 ( 9/jun/17)


  • Comparteix:

L'escola La Mirada començarà el curs el dilluns 17 de setembre, quan s'espera que estiguin enllestides les obres d'ampliació de les instal·lacions, segons han confirmat fonts de l'Ajuntament a Cugat.cat. Els nous mòduls han arribat aquest divendres i en els propers dies es completarà la seva instal·lació. El centre funciona des del 2016 en mòduls a l'espera de la seva construcció definitiva. De moment, aquest curs amplia amb una tercera línia a P3. L'Ajuntament ha posat a disposició dels pares la Biblioteca de Volpelleres com alternativa per a les famílies dels 170 alumnes del centre des del dimecres 12 de setembre fins al divendres 15. El servei estarà disponible de tres quarts de vuit del matí a dos quarts d'una del migdia.

La Mirada és la 12a escola de la ciutat i està projectada la seva construcció definitiva, el cost de la qual avançarà l'Ajuntament. Això és possible gràcies a un conveni de col·laboració entre el consistori i la conselleria d'Ensenyament, que és qui té la competència en aquest àmbit.

L'acord estableix que la Generalitat retornarà durant els anys 2020, 2021 i 2022 més de 5,2 milions d'euros, fet que representa el 80% de la inversió. De la seva banda, l'Ajuntament avança els diners per a la construcció amb la intenció de poder comptar amb el centre definitiu els propers cursos i donar resposta a l'augment de la demanada a la ciutat.

De moment, però, el centre funciona en mòduls i arrencarà aquest curs amb tres línies a P3. La instal·lació dels nous mòduls necessaris encara no està completada, fet que ha provocat certa preocupació entre els pares de l'escola.























  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.