El jutge arxiva la causa contra els 16 investigats per tallar la C-16 el 8-N


  • Comparteix:

Els investigats han rebut suport popular durant la causa

Els investigats han rebut suport popular durant la causa

El jutjat de Rubí ha arxivat la causa contra 16 santcugatencs pel tall de la C-16 a l'alçada del peatge dels Túnels de Vallvidrera durant la vaga del 8 de novembre. La nota del jutge, segons informa la defensa, atribueix la decisió a la dificultat de deduir qui havia participat a la protesta. A més, un dels advocats, David Aranda, ha explicat a Cugat.cat que durant la roda de reconeixement, els mateixos Mossos no van ser capaços d'identificar els investigats.

El Bloc Florestà i Alerta Solidària han celebrat l'arxiu del cas tot i que han recordat que encara hi ha dues santcugatenques imputades per un altre tall el mateix dia, el de l'estació de Sants. David Aranda ha lamentat la manca de valentia del jutjat per descartar abans les acusacions, que ha assegurat que no tenien fonament.

David Aranda

Entenem que és una decisió coherent perquè no es pot permetre seguir imputant aquestes persones sense poder afirmar que són responsables. Però hagués calgut més valentia per part del jutjat per arxivar-ho des del primer moment.


El comunicat de les entitats assenyala un 'intent d'escarment' a la protesta amb la voluntat de 'paralitzar-nos a tots'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.