El carrer del Xerric celebra el sopar de germanor amb un record als 30 anys de vianantització


  • Comparteix:

Els veïns del carrer del Xerric celebraven el 30è aniversari del sopar

Els veïns del carrer del Xerric celebraven el 30è aniversari del sopar

Els veïns del carrer del Xerric s'han reunit, un any més, en el sopar popular que serveix per acomiadar l'estiu i estrènyer vincles entre els residents. El cita també ha conicidit amb el 30è aniversari de la vianantització del carrer, un dels primers en ser-ho al centre de Sant Cugat. A la cita no hi van faltar prop de 200 veïns a més dels exalcaldes de la ciutat Joan Aymerich, Lluís Recoder i Mercè Conesa. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, va felicitar els veïns i els va dedicar unes paraules des de l'escenari.

El sopar de germanor del carrer del Xerric va aplegar veïns, famílies i amics que van ocupar el tram de gom a gom. La vetllada va seguir amb música en directe i l'entrega d'unes serigrafies commemoratives a algunes de les famílies més antigues del carrer.

Una de les organitzadores del sopar i veïna del carrer Glòria Franch explica que la festa se celebra gràcies a la implicació de tots els veïns.

Glòria Franch

A casa tots en gaudim. Tots ajuden i tots mirem de tirar-ho endavant i, a més, els veïns més antics també col·laboren, tothom vol col·laborar i és una festa molt maca.


Carmela Fortuny assistia al sopar, per primera vegada, com a alcaldessa de Sant Cugat. Fortuny ha lloat la tasca dels veïns que fan possible aquesta vetllada i n'ha destacat la seva cohesió.

Carmela Fortuny

Des de la cohesió veïnal, des de la participació, aquestes trobades són estones molt boniques i fem que les ciutats tinguin ànima i aquest carrer, en aquest sentit, sempre ha estat pioner. Ara ja fa 30 anys, per tant, felicitar-los per aquests 30 anys de sopar i per aquesta implicació amb la ciutat.


Així va anar la vetllada

















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.