Les classes comencen amb retard per als alumnes de La Mirada

L'Ajuntament habilita la biblioteca de Volpelleres per als 170 alumnes de La Mirada per generar el menys trasbals possible a les famílies


  • Comparteix:

Moment de l'arribada dels nous mòduls de l'escola La Mirada

Moment de l'arribada dels nous mòduls de l'escola La Mirada

El curs escolar comença amb retard per als 170 alumnes de l'escola La Mirada. Les classes arrencaran en aquest cas el 17 de setembre, ja que les obres d'ampliació amb mòduls del centre no estan completades. L'Ajuntament ha habilitat un servei d'acollida a la Biblioteca de Volpelleres que inclou finalment el servei de menjador amb transport, ja que es fa a l'institut Joaquima Pla i Farreras.

Escola La Mirada
L'escola La Mirada està ultimant les obres d'ampliació amb nous mòduls de les instal·lacions, que enguany han d'acollir tres línies de P3. El centre funciona des del 2016 en mòduls a l'espera de la seva construcció definitiva, responsabilitat del departament d'Ensenyament de la Generalitat. De moment, els 170 alumnes del centre començaran el curs dilluns 17 de setembre, en comptes d'aquest dimecres 12, i fins llavors l'Ajuntament ha posat a disposició dels pares la Biblioteca de Volpelleres. Aquest servei d'acollida s'allargarà finalment de nou del matí fins a dos quarts de cinc de la tarda, amb el servei de menjador inclòs per als infants de P4 i P5, que s'oferirà a l'institut Joaquima Pla i Farreras. La Generalitat assumirà el cost del trasllat dels alumnes fins a l'institut.

L'Ajuntament també ha informat, a través de Twitter, que s'ha sol·licitat a Ensenyament que es faci 'urgentment' una ampliació al pati de l'escola La Mirada. El consistori ha afegit que ja s'ha arranjat un espai perquè aquesta ampliació sigui possible.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.