Ingressen a presó dos homes acusats d'un intent de robatori a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Mossos han practicat la detenció

El Mossos han practicat la detenció

El jutjat de guàrdia de Rubí ha decretat l'ingrés a presó de dos homes acusats d'un robatori amb força en grau de temptativa a Sant Cugat del Vallès. Els detinguts, de 23 i 30 anys van ser enxampats el divendres passat 'in fraganti' a la Floresta. En el moment de la detenció, un dels lladres portava a sobre diverses joies que corresponien a unes que havien estat robades i denunciades el dia anterior en un domicili de Barcelona.

L'arrest es va poder fer gràcies a una patrulla que forma part de l'operatiu conjunt entre Mossos i Policia Local. Els agents van identificar un vehicle que circulava molt a poc a poc per la Floresta i van decidir seguir-lo fins que es va aturar davant d'una casa. Dos dels ocupants en van baixar i van saltar la tanca exterior d'un domicili mentre el conductor seguia la marxa. Els policies van perseguir tant als que havien saltat com al vehicle i van aconseguir detenir el conductor i un dels assaltants.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.