Volpelleres enceta avui tres dies de Festa Major carregats d'activitats familiars

El pregó, a càrrec de l'exalcaldessa Mercè Conesa, dóna el tret de sortida a la festa


Temes relacionats

Volpelleres celebrarà la Festa Major el 14, 15 i 16 de setembre amb canvis a les activitats (30/jul/18)

Volpelleres consolida la seva Festa Major (17/set/17)


  • Comparteix:

Detall del cartell

Detall del cartell

Volpelleres viurà aquest cap de setmana la seva 3a Festa Major amb activitats per a totes les edats. Propostes familiars, esportives, gastronòmiques i culturals ompliran tres dies de celebració dels 10 anys de vida del barri. El pregó, a càrrec de l'exalcaldessa Mercè Conesa, un correfoc familiar amb els Diables de Sant Cugat i cinema a la fresca protagonitzen les activitats d'aquest divendres.

El president de l'associació de veïns de Volpelleres, Alberto Valcarce, ha destacat a Cugat.cat que amb el pregó volen agrair a Conesa la tasca que va fer durant el seu mandat 'per tirar endavant el barri i els nous equipaments'. Pel que fa a les propostes d'enguany, Valcarce ha explicat que les novetats en les activitats van en relació amb 'el creixement' dels veïns i del barri.

Alberto Valcarce

És un programa molt familiar, pensat pels veïns del barri. Aquest any hem incorporat activitats per un públic més adult, nois més grans per acompanyar el creixement que estem experimentant al propi barri.


Divendres
A partir de les cinc de la tarda ja estarà en marxa la fira d'atraccions i l'espai gastronòmic amb 'foodtrucks', a més de l'espai 'Aqualogia'. A les vuit del vespre està previst el pregó, a càrrec de l'exalcaldessa i presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, que tancarà l'actual alcaldessa, Carmela Fortuny. I mitja hora més tard comença el correfoc 'd'esperit jove' amb els Diables de Sant Cugat. El cinema a la fresca, amb la pel·lícula 'Caçafantasmes', tancarà les activitats de divendres.

Dissabte
La tradicional mostra d'entitats i comerços, de deu del matí a dues del migdia, obre les activitats de dissabte. A les sis de la tarda hi haurà xocolatada popular i mitja hora més tard els veïns podran gaudir d'una 'master class' de hip hop. La música protagonitza la nit, amb el concert de versions de William & Taylor seguit del DJ resident, Germinator.

Diumenge
L'esport enceta els actes de diumenge, amb el campionat de Futsal per a adults a partir de les deu del matí. Des de les onze del matí i fins les dues del migdia funcionarà l'espai 'Juga i crea', amb jocs per als més petits. A les dotze del migdia tindrà lloc una master class de zumba i a la una serà el moment del vermut amb swing. Una hora més tard, els socis de l'associació de veïns podran gaudir d'un tast de cerveses. El campionat de Futsal per als més petits i un espectacle d'animació infantil tancaran els actes de la Festa Major.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.