Volpelleres tanca avui la Festa Major amb propostes esportives i gastronòmiques


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior de la Festa Major del barri / Foto: Localpres

Imatge d'una edició anterior de la Festa Major del barri / Foto: Localpres

La Festa Major de Volpelleres posa el punt final aquest diumenge amb les activitats esportives com a principals protagonistes. A més dels campionats infantil i d'adults de futbol sala, els socis de l'associació de veïns podran gaudir d'un tast de cerveses al pati de l'Olivera. L'animació infantil tancarà la 4a Festa Major del barri.

Diumenge
L'esport enceta els actes, amb el campionat de Futsal per a adults a partir de les deu del matí. Des de les onze del matí i fins les dues del migdia funcionarà l'espai 'Juga i crea', amb jocs per als més petits. A les dotze del migdia tindrà lloc una master class de zumba i a la una serà el moment del vermut amb swing. Una hora més tard, tindrà lloc el tast de cerveses per als socis de l'associació de veïns. El campionat de Futsal per als més petits i un espectacle d'animació infantil, a les sis de la tarda, posaran punt final als actes de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.