Les activitats paral·leles de la mostra en fan un balanç excel·lent


  • Comparteix:

Les activitats organitzades paral·lelament a aquesta edició del Sant Cugat Actiu, com la tercera Mostra Gastronòmica, els estands sobre la Torre Negra o sobre l'agermanament amb Alba, també han aconseguit un gran èxit de públic. La jornada culinària, que enguany ha incorporat una Mostra de Vins Catalans, ha superat totes les expectatives, gairebé doblant les previsions inicials.

Malgrat l'amenaça de mal temps els santcugatencs s'han acostat al passeig Gaudí per conèixer de prop l'oferta gastronòmica de la ciutat. Segons Josep Baeta, del Gremi de Restauradors de Sant Cugat, aquesta edició ha estat un èxit rotund.

Josep Baeta

És el millor any de tots i pràcticament hem doblat les espectatives. Això ajuda a animar el Sant Cugat Actiu.


L'organització ha hagut d'improvisar més tiquets, per passar dels 3.000 previstos inicialment a gairebé 6.000. El coordinador tècnic de la mostra, Joan Fibla, considera que l'èxit de la nova mostra de vins catalans permet mantenir-la al programa de futures edicions.

Joan Fibla

La mostra de vins catalans va ser una experiència que vam fer divendres, i en conjunt el resultat de la mostra gastronòmica ha estat espectacular.


Aquesta edició del Sant Cugat Actiu també ha comptat, per primera vegada, amb un estand informatiu sobre la ciutat d'Alba, pocs mesos després que s'oficialitzés l'agermanament amb aquesta població piemontesa. La presidenta del comitè italià d'agermanament, Luciana Calda, creu que comptar amb Alba a la mostra ha estat tot un encert.

Luciana Calda

Ha estat una bona idea, per ensenyar vistes d'Alba i la nostra indústria. És una mostra molt interessant


El parc rural de la Torre Negra també ha comptat amb un estand propi en aquesta edició. Més de 2.000 persones han pogut conèixer millor els atractius d'aquest espai natural, segons explicava el coordinador d'aquest estand, Germà Llerena:

German Llerena

L'estand està molt bé i la gent surt amb uns conceptes molt clars. Pensàvem que la gent en sabria poc, però Déu n'hi do!


L'estand es traslladarà el pròxim dissabte a la plaça d'Octavià, on es podrà visitar fins el dia 13.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.