El Sindicat de Llogaters crida a mobilitzar-se contra els desonaments


  • Comparteix:

Cartell de la mobilització / Foto: Sindicat de Llogaters

Cartell de la mobilització / Foto: Sindicat de Llogaters

El Sindicat de Llogaters de Sant Cugat convoca aquest dilluns la ciutadania a una cassolada i un minut de silenci per les 'víctimes' del mercat immobiliari. Segons l'entitat, els darrers casos de desnonaments a la ciutat demostren que la situació, si bé és crítica des de fa temps, està en un 'punt àlgid'. Sota el lema 'Prou ofec immobiliari a Sant Cugat', la mobilització tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre davant l'ajuntament, coincidint amb la sessió del ple municipal.

El membre del Sindicat de Llogaters Marco Simarro ha explicat a Cugat.cat el sentit de la convocatòria.

Marco Simarro

Mostrem el nostre rebuig fent una cassolada i un minut de silenci per totes les víctimbes del mercat immobiliari, tant els que s'han suïcidat com les persones que són expulsades de la ciutat perquè no poden pagar els lloguers.


Davant la situació del mercat immobiliari a Sant Cugat, el Sindicat de Llogaters lamenta la inacció de l'Ajuntament.

Marco Simarro

L'Ajuntament és molt gran i té capacitat de fer polítiques concretes i generar influència a la Generalitat i l'Estat. Els hem de pressionar al màxim.


L'entitat demana al consistori mesures per fer front a la crisi habitacional.

Protesta davant l'Ajuntament
Des d'aquest dimecres una dona protesta despullada davant l'ajuntament amb cartells que demanen una major implicació del consistori en matèria de serveis socials i habitatge. Aquesta persona ha explicat a Cugat.cat els motius de les seves reivindicacions, i assegura que no acabaran un cop se solucioni la seva situació personal.

Protestant

Jo tinc unes mancances i vull estar en un lloc on poder viure tranquil·la, no demano res de l'altre món. Visc aquí i ara, no sé què faré demà, però no faré la vista grossa si se soluciona el meu cas, perquè jo tinc un problema que té molta més gent.


Fonts oficials de l'Ajuntament han explicat a Cugat.cat que a través dels serveis socials se li ha facilitat a una solució provisional per donar resposta a la seva situació, i que la dona l'ha rebutjada.

Alguns dels cartells que tenia la protestant aquest divendres

/



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.