La Fundació Privada Jeroni de Moragas bufa les espelmes dels 25 anys al Claustre


  • Comparteix:

La Fundació Privada Jeroni de Moragas ha bufat les espelmes del seu 25è aniversari en un acte aquest divendres al Claustre del Monestir que ha reunit patrons, famílies i usuaris. L'entitat, sorgida a l'empara dels Tallers Jeroni de Moragas, tutela actualment 11 persones amb discapacitat intel·lectual, més dues pretuteles, i disposa de cinc pisos en propietat i un local a la ciutat.

Més d'un centenar d'assistents s'han acostat a un acte que ha servit per reunir a persones que han tingut relació amb la fundació al llarg d'aquests 25 anys i per celebrar la seva feina com a vehicle per donar oportunitats a persones amb discapacitat. La presidenta de l'entitat, Lourdes Abril, ha agraït l'afluència de públic, una xifra que no es podien 'imaginar' quan van plantejar la celebració, i ha remarcat la importància de fomentar l'autonomia dels tutel·lats.

Lourdes Abril

Des de la fundació procurem una relació propera, diària i familiar. Permet que la persona tingui suport, estigui protegida i tingui la seguretat de no estar mai sol.


L'aniversari ha servit també per presentar el Patronat d'Honor de la fundació, que inclou persones que han estat clau en el desenvolupament de l'entitat, entre les quals hi ha l'exalcaldessa, Mercè Conesa, i l'actual, Carmela Fortuny. L'entitat ha agraït l'aposta de les dues, tant com a regidores com com a alcaldesses, i Fortuny ha posat de manifest l'orgull de la ciutat de comptar amb entitats com la fundació.

Carmela Fortuny

La pedra sense ànima no té vida. I avui amb aquest acte, amb l'ànima que hi poseu el projecte Jeroni de Moragas esteu posant valor, coratge i il·lusió en aquest Claustre.


Hi ha hagut pastís, cortesia de El Cafè de la Mirta, i berenar per a tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.