En marxa una petició a Change.org per 'resoldre la problemàtica' de mobilitat a Can Sant Joan

La campanya té més de 1.300 suports i aspira a aconseguir-ne 1.500


  • Comparteix:

Al parc empresarial de Can Sant Joan es desplacen cada dia 15.000 treballadors / Foto: Google Maps

Al parc empresarial de Can Sant Joan es desplacen cada dia 15.000 treballadors / Foto: Google Maps

Un grup de mares i pares de l'escola Pureza de María ha posat en marxa una petició a Change.org amb la qual insta l'Ajuntament a 'resoldre la problemàtica de circulació i aparcament' al polígon de Can Sant Joan. A la iniciativa es lamenta que el carril bici que s'està engegant a la zona no hi està millorant la situació. La proposta té ja més de 1.300 signatures i els proposants aspiren a arribar a 1.500.

A banda de la construcció d'un carril bici que connecta Can Sant Joan amb el centre de Sant Cugat, l'Ajuntament també treballa la implementació de l'àrea taronja d'aparcament en aquesta zona. Les queixes dels treballadors de les empreses d'aquest polígon van forçar el consistori a ajornar la mesura i a crear una comissió de treball amb empleats, companyia, Sant Cugat Empresarial (SCE), PIMEC i les escoles.

Des de l'Ajuntament també s'han millorat les condicions d'aquesta zona amb un nou enllumenat a l'avinguda de la Generalitat. Tot plegat són mesures per convertir el parc empresarial, al qual s'hi desplacen cada dia 15.000 treballadors, en un espai més amable i promocionar la mobilitat sostenible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.