Les activitats al carrer prenen protagonisme a la Festa Major de Valldoreix


Temes relacionats

Els Gausacs descarreguen el primer Castell de Dones de la seva història a Valldoreix (16/set/18)

Valldoreix inicia la seva Festa Major amb emoció i solidaritat (15/set/18)


  • Comparteix:

La Festa Major de Valldoreix ha ofert un gran ventall d'activitats per a tots els públics entre divendres i diumenge. Les activitats al carrer han pres protagonisme, amb jocs per a nens, el mercadet, una caminada popular, el Castell de Dones dels Gausacs i el Cercavila de Gegants.

La gresca es va iniciar divendres amb el pregó a càrrec de la presidenta de l'Associació Anita, Carolina Amado. Una pregonera triada per la tasca realitzada al capdavant de l'entitat. Ho explica la presidenta accidental de l'EMD, Susanna Herrada.

Susanna Herrada

La Carolina Amado és una lluitadora. Hem volgut apostar per donar a conèixer l'activitat de la Fundació Anita.


Dissabte al matí a la plaça de l'Estació s'ha obert el mercadet, amb tot tipus de productes a la venda: des de fruites, verdures, peix, dolços, embotits i també roba. A la plaça de Pompeu Fabra els més petits amb gaudit de diferents jocs com inflables, tir amb arc, patinets o passejada a cavall. Al Casal de Cultura els alumnes de l'Escola de Musica de Valldoreix (EMV) han fet gaudir als assistents amb un concert on han interpretat diferents peces musicals.

Diumenge, el mateix escenari, el Casal de Cultura, ha aplegat la Trobada Castellera on s'ha aixecat el primer Castell de Dones dels Castellers de Sant Cugat. La recta final ha arribat a la tarda amb la cercavila dels Gegants de Sant Cugat i amb l'espectacle 'Els colors del mar'.

Així s'ha tancat una Festa Major de Valldoreix on un any més les activitats al carrer han estat les grans protagonistes del programa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.