La trajectòria de Martí Rigau, reconeguda pel nou Col·lectiu Ciutadella


  • Comparteix:

Martí Rigau i Falgàs, als extrems, amb Torrent, Torra i Cunillera / Foto: ACN

Martí Rigau i Falgàs, als extrems, amb Torrent, Torra i Cunillera / Foto: ACN

El periodista santcugatenc de TV3 Josep Maria Martí Rigau ha rebut el reconeixement del recentment constituït Col·lectiu Ciutadella per la seva trajectòria. El cronista parlamentari ha celebrat que rebre un premi dels companys de professió 'ho fa especial' i ha repassat com han canviat la intensitat de la feina en funció de l'actualitat política. També ha vist reconeguda la seva trajectòria el també periodista Lluís Falgàs, de TVE.

El Col·lectiu Ciutadella ha nascut per 'posar fre' a la 'desaparició' dels 'off the record', a les rodes de premsa sense preguntes o amb limitacions. Martí Rigau ha posat en valor la creació de la nova entitat.

J.M. Martí Rigau

Felicitacions per haver desenvolupat aquest projecte, que crec que feia falta. Això anirà bé al periodisme, a la feina parlamentària i també a la ciutadania.


La presentació del col·lectiu i l'entrega dels premis va tenir lloc divendres al Parlament en un acte amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra; el president del Parlament, Roger Torrent, i la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.