Els joves del projecte TransEinesCat arriben aquest dissabte a Sant Cugat

Els pacients del centre de rehabilitació de drogodependències Eines han estat un mes de ruta per Catalunya


  • Comparteix:

Un moment de la travessa / Foto: Eines

Un moment de la travessa / Foto: Eines

Un grup de pacients del centre de rehabilitació de drogodependències Eines arriba aquest dissabte a Sant Cugat després d'un mes de ruta per Catalunya en el marc del projecte TransEinesCat. L'Associació Eines per l'esport ha impulsat, per primera vegada el projecte amb un doble objectiu: d'una banda, ajudar els seus pacients a sortir de la drogodependència a través de l'esport i, de l'altra, fer pedagogia arreu del territori explicant què és la drogoadicció. El recorregut ha acabat aquest divendres a Ulldecona, però arriba a Sant Cugat avui a les onze del matí i al migdia es farà una recepció institucional als participants.

L'itinerari ha fet parada a 25 municipis. El perfil dels pacients que participaran al primer TransEinesCat és divers, joves d'entre 18 i 29 anys. Alguns acaben d'arribar al centre i d'altres ja estan a punt de deixar-lo. El projecte TransEinesCat ha rebut el suport de l'Obra Social La Caixa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.