Les obres del pati del Santa Isabel s'endarrereixen i s'allargaran fins al desembre


Temes relacionats

L'escola Santa Isabel reformarà i ampliarà el pati aquest estiu (21/mai/18)


  • Comparteix:

Imatge del pati / Foto: Twitter Escola Santa Isabel

Imatge del pati / Foto: Twitter Escola Santa Isabel

Les obres d'ampliació i modernització del pati de l'escola Santa Isabel, que estava previst que es fessin durant l'estiu, s'han endarrerit i està previst que estiguin enllestides al desembre. La directora del centre, Maria Reina Montoro, ha explicat a Cugat.cat que no van poder començar els treballs a finals de juny per un problema amb l'empresa encarregada però van decidir tirar-los endavant per no haver d'esperar tot el curs.

Les obres finalment van començar a finals d'agost i encara estan en marxa, però la previsió és que s'enllesteixin a finals d'aquest trimestre i poder obrir el nou espai als alumnes. L'ordre de les franciscanes va cedir un cobert adjacent a l'actual pati, que s'ha d'enderrocar per donar espai als nous equipaments, que inclouran zones de joc, un petit auditori amb grades, un rocòdrom i taules i cadires, que no només s'utilitzaran com a zona d'esbarjo, sinó també per a activitats lectives a l'exterior.


Maria Reina Montoro

L'empresa amb què havíem de començar les obres va tenir un accident i hem hagut de començar-les a finals d'agost quan estava previst a finals de juny i estrenar el pati al setembre ha estat impossible. De tota manera vam decidir tirar endavant i les obres segueixen amb totes les mesures perquè els alumnes no corrin cap tipus de perill.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.