Els Gausacs fan aquest dijous un taller de castells a la presó de Lledoners

Es retrobaran amb Raül Romeva, membre de la colla, en una formació que durarà dues hores


  • Comparteix:

Els Gausacs porten els castells al centre penitenciari / Foto: Localpres

Els Gausacs porten els castells al centre penitenciari / Foto: Localpres

Els Castellers de Sant Cugat es retrobaran amb un dels seus membres, Raül Romeva, aquest dijous. Ho faran amb un taller de castells que impartirà la colla a la presó de Lledoners, on estan empresonats alguns membres del govern destituït, i pel qual es desplaçaran al centre penitenciari bagenc una quarantena de castellers. La formació començarà a les cinc de la tarda i acabarà a les set i ha estat sol·licitada pel mateix Romeva dins el programa de tallers de la presó, on els interns poden fer propostes.

La presidenta dels Gausacs, Gemma Aristoy, ha explicat que viuen amb una barreja d'emocions. 'Per una banda il·lusionats de tornar a veure el Raül i per altre banda, limitats', assegura, en referència al fet que només podran entrar una quarantena de castellers i no podran fer ús d'alguns materials que voldrien entrar. Els castellers consultats per Cugat.cat també viuen amb emoció el fet de retrobar-se amb Romeva, però a la vegada també estan 'enfadats per una situació injusta'.




Gemma Aristoy

Privat de llibertat el Raül i nosaltres, que normalment els fem oberts a tothom i ara estem limitats. Hi ha elements que no podrem entrar, és el protocol que viu quotidianament qui els va a visitar. I el temps determinat, com a màxim podrem estar-hi dues hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.