Detinguts dos individus per un robatori amb força a La Floresta

Un veí afectat per un robatori la nit anterior els va identificar


  • Comparteix:

Els Mossos i la Policia Local treballen conjuntament a la zona

Els Mossos i la Policia Local treballen conjuntament a la zona

Detinguts dos individus per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa en un habitatge de la Floresta. Els fets van succeir divendres passat quan els Mossos d'Esquadra i la Policia Local es trobaven de patrullatge preventiu per la zona.

La unitat de paisà dels Mossos d'Esquadra, va localitzat dos individus que actuaven de manera sospitosa. Un veí de la zona afectat per un robatori la nit anterior va trucar ràpidament els agents per identificar els dos individus que havien entrat a casa seva. Els detinguts van ser traslladats a dependències policials per ser identificats i realitzar les comprovacions necessàries.

Els individus se'ls va identificar com els autors de dos robatoris a la Floresta, ja que les descripcions de les víctimes concordaven amb la dels detinguts. Se'ls acusa d'un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Ara resten a l'espera de passar a mans del jutge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.