El congrés sobre salut i benestar empresarial Women 360º torna aquest dijous a Sant Cugat

La cita comptarà amb una tretzena de temàtiques com el lideratge en sectors científics i tecnològics i l'impacte de la fatiga a l'empresa


  • Comparteix:

El congrés sumarà la cinquena edició enguany / Foto: Localpres

El congrés sumarà la cinquena edició enguany / Foto: Localpres

La cinquena edició del Women 360º Congress arribarà aquest dijous a EsadeCreapolis amb la salut i el benestar empresarials com a temàtiques principals. Aquest congrés, coordinat per la doctora Marina Geli, tractarà qüestions com el lideratge en sectors científics i tecnològics, l'impacte de la fatiga a l'empresa, la gestió d'emocions i la marca personal per a directives i empresàries. El programa inclou tretze sessions entre dos quarts de deu del matí i les sis de la tarda.

El congrés arrenca a les nou del matí amb una taula d'inauguració on participaran, entre d'altres, l'alcaldessa, Carmela Fortuny, la directora general de Comerç i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Muntsa Vilalta, la presidenta de l'Institut Català de la Dona, Núria Balada, la vicepresidenta del Col·legi de Metges de Barcelona, Elvira Bisbe, i Rosa Cuscó, directora del congrés.

Durant la resta del dia, més de vint ponents oferiran conferències sobre l'estrès emocional, la feminitat als cinquanta, la sexualitat afectiva i la salut íntima, amb noms entre d'altres com el de la directora del Sincrotró Alba, Caterina Biscari. La jornada finalitzarà a dos quarts de set de la tarda amb un acte de clausura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.