El Women 360º Congress es consolida en la 5a edició amb rècord de participació


Temes relacionats

Més de 300 empresàries es reuneixen a Sant Cugat per debatre sobre el paper de la salut a l'empresa ( 5/oct/17)


  • Comparteix:

La 5a edició del Women 360º Congress consolida amb rècord de participació la trobada a Sant Cugat i posa èmfasi una vegada més en la necessitat d'avançar cap a la igualtat i posar una 'mirada femenina' en el lideratge empresarial. Prop de 400 directives i empresàries s'han reunit aquest dijous a EsadeCreàpolis per tractar i debatre temes de salut i benestar emocional de la dona.

La taula inaugural ha comptat amb la presència de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, que ha posat d'exemple la seva experiència personal i laboral per explicar la importància de revertir la tendència masculina en lloc directius i perfils tècnics en sectors com la indústria, la ciència i la tecnologia. També han participat de la inauguració el director general d'EsadeCreàpolis, Oriol Alcoba; la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Núria Balada i l'alcaldessa Carmela Fortuny, a més de la directora i cofundadora del congrés, Rosa Cuscó. Han coincidit en la importància d'aportar una 'mirada femenina' al sector empresarial i en avançar en la igualtat de sous, la paritat i la lluita contra el sostre de vida.

Per tot plegat, també han destacat temàtiques com la sexualitat, la feminitat i la salut íntima, que centren les ponències d'aquesta edició del congrés en què també es tracten qüestions com el lideratge femení en sectors científics i tecnològics, l'impacte de la fatiga a l'empresa, la gestió d'emocions, l'estrès i la marca personal per a directives i empresàries.

El programa, coordinat per la doctora i exconsellera Marina Geli, ha tingut de ponents com la directora del Sincrotró Alba, Caterina Biscari; la doctora, sexòloga clínica i ginecòloga Francisca Molero i la doctora Maria Asunción Peiré, cirurgiana, advocada i farmacòloga pediàtrica a l'Institut Català de la Salut (ICS), entre d'altres.






Àngels Chacón

Felicitar a les organitzadores pel nivell de ponències i també per la tasca tan necessària de conscienciar del talent femení i de la seva potencialitat, que també hem d'aprofitar en un departament com el de l'economia i l'empresa.

Carmela Fortuny

Cal que cada vegada siguem més dones que ens posem al capdavant a les empreses en llocs directius i també en l'àmbit públic. Cal que ens deixin fer-ho, però sobretot crear mesures per poder-ho fer.

Rosa Cuscó

Ja ens hem consolidat, són cinc anys, i esperem crear moltes més edicions perquè creiem que la salut i el benestar a l'hora de dirigir és molt important.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.