La delegació santcugatenca torna d'Alba decidida a ampliar la relació entre les dues ciutats


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, i l'alcalde d'Alba, Maurizio Marello / Foto: Ajuntament

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, i l'alcalde d'Alba, Maurizio Marello / Foto: Ajuntament

La delegació santcugatenca a Alba torna 'satisfeta' de la visita a la ciutat italiana per celebrar la dècada d'agermanament i decidida a seguir ampliant i reforçant la relació entre les dues poblacions. Tant comitè d'agermanament com Ajuntament coincideixen en els bons fruits que han donat la relació, especialment pel que fa a la cultura, i es posen com a fita ampliar-la en l'àmbit empresarial.

ESCOLTA-HO

La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, i la membre del comitè d'agermanament Gemma Navarra, han visitat el 'Sant Cugat a fons' aquest dilluns per parlar del viatge, que va servir, també, per estrènyer relacions entre representants polítics i entitats i associacions que van viatjar a la ciutat piemontesa. També ha intervingut a l'entrevista la membre de Geganters Àngela Albiol, que ha explicat que ja han acordat amb una entitat de cultura popular d'Alba, els 'sbandieratori', fer una visita al voltant de l'abril per participar en una de les seves actuacions.

Paraira i Navarra han remarcat les semblances urbanístiques entre les dues ciutats i n'han lloat també la gastronomia, de la qual han gaudit en la visita a la fira del 'Tartufo Bianco'.


Cristina Paraira

Vam refermar llaços i també propostes de futur. Amb Geganters, trobades empresarials i gastronòmiques. També vam aprofitar per planificar futures visites.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.