En marxa la temporada de caça al Parc Natural de Collserola fins al febrer

A Sant Cugat s'han programat 24 jornades, tant de caça major com de menor


Temes relacionats

Els caçadors amenacen amb escurçar la temporada si l'administració no els fa costat ( 3/ago/18)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una batuda de senglars al Parc de Collserola

Imatge d'arxiu d'una batuda de senglars al Parc de Collserola

La temporada de caça 2018-2019 al Parc Natural de Collserola ja està en marxa. La Generalitat ha publicat el calendari dels dies permesos de caça amb una trentena de jornades programades fins al febrer. A la zona del parc que pertany a Sant Cugat, se n'han programat 24, tant de caça major de senglars com de menors de conills, tudons i tords. Concretament, les de senglars seran els dies 3 de novembre, 1 de desembre, 12 de gener i 9 de febrer.

La caça menor, en canvi, tindrà lloc l'11, el 18 i el 25 d'octubre. També el 3, el 8, el 15, el 22 i el 29 de novembre, així com l'1, 13, 20 de desembre. Al gener, serà els dies 3, 10, 17, 24 i 31, i al febrer el 7 i el 14. Els dies 22 de novembre, 13 de desembre, 10 de gener també tindrà lloc la caça de becada.

Les batudes de senglar s'hauran de fer entre les vuit del matí i les tres de la tarda, i les de caça menor de vuit del matí a cinc de la tarda.

A part de la zona de Sant Cugat, també s'han programat jornades de caça a indrets del parc que pertanyen a municipis com Cerdanyola, Molins de Rei, El Papiol, Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.