Una xerrada, la primera acampada jove i la tradicional fira d'entitats centren la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Més de 70 entitats participen en aquesta iniciativa

Més de 70 entitats participen en aquesta iniciativa

Una xerrada sobre experiències de cooperació a Guatemala, a càrrec d'Intermon-Oxfam, dóna aquest vespre el tret de sortida a les activitats de la 29a. Festa de Tardor. La primera acampada jove al Parc de l'Arborètum, una cercavila i la tradicional fira d'entitats són les principals cites del programa, que comptarà amb un pregó a càrrec de Rogeli Pedró.

Una setantena d'entitats participen enguany a la Festa de Tardor, que s'allargarà fins diumenge amb una multitud d'activitats que demostren el dinamisme del teixit associatiu de Sant Cugat.

La primera cita serà aquest vespre, a les 8, a la Casa de Cultura, amb una xerrada sobre cooperació a Guatemala que anirà a càrrec de l'ONG Intermon-Oxfam. Els actes continuaran dissabte, amb una gimcana infantil, l'inici de la primera acampada jove al Parc de l'Arborètum i la tradicional cercavila, que recorrerà els carrers i places del centre. A dos quarts de 8 de la tarda, l'autor de 'Tradicions santcugatenques', Rogeli Pedró, llegirà el manifest de la Festa, que anirà seguit d'un sopar popular i un concert de 'Discípulos de Otilia'.

Un dels responsables de la Festa de Tardor, José Manuel Casteleiro, ha destacat el paper de les entitats i associacions de la nostra ciutat.

Jose Manuel Casteleiro

El teixit associatiu de Sant Cugat és una qüestió d'interés públic. I per això el sentit del que proposem és obrir un diàleg que ajudi a Sant Cugat a caminar cap endavant


El gruix d'actes arribarà diumenge, entre les 10 del matí i les 3 de la tarda, quan tindrà lloc la tradicional fira d'entitats als voltants del Monestir. Hi haurà diversos escenaris, a la plaça d'Octavià, la plaça de l'Om, la Creu de Terme i el carrer Santiago Rusiñol, on es desenvoluparan activitats paral·leles per a petits i grans.

Des de l'Ajuntament, que dóna suport econòmic a la Festa de Tardor, valoren molt positivament aquesta iniciativa, que serveix per presentar a la societat la tasca del teixit associatiu. Així ho ha dit la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

La Festa de Tardor és representativa de les entitats de la ciutat. És una bona oportunitat per donar a conèixer la seva tasca.


Recordem que l'edició d'enguany de la Festa de Tardor no compta amb un lema unitari, i serà cada entitat la que presentarà el seu lema, marcant la seva pròpia línia de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.