Fer 'justícia climàtica' plantant arbres pel món

És l'objectiu de la fundació Plant for the planet que arriba dissabte a la Floresta


  • Comparteix:

Imatge promocional de la campanya / Foto: Wen Plant for the planet

Imatge promocional de la campanya / Foto: Wen Plant for the planet

Empoderar petits i joves per promoure i fer possible la 'justícia climàtica' serà un desig que es farà realitat aquest dissabte a Sant Cugat. La Zona Esportiva Municipal (ZEM) de la Floresta és el punt on aterrarà la fundació Plant for the planet per explicar com els més joves poden contribuir a la salvació del planeta. Serà a través d'un taller mediambiental adreçat a mig centenar d'interessats de 9 a 17 anys, que plantaran arbres 'de forma responsable'. L'activitat, que ja es va desenvolupar a la primavera, es desenvoluparà de dos quarts de deu del matí a dos quarts de quatre de la tarda. Les inscripcions per a l'activitat de la Floresta es poden fer aquí.

Una fita, la de plantar un arbre, que Plant for the Planet acostarà amb les seves activitats de formació en el canvi climàtic. I així els participants passaran a convertir-se en 'ambaixadors' de la fundació, que es marca el repte de plantar a tot el món 8.000 arbres de cara al 2020.

Plant for the planet va a néixer el 2007 gràcies a Félix Finkbeiner, un nen alemany de nou anys que va presentar un treball a classe sobre el canvi climàtic. Finkbeiner va proposar als companys plantar un milió d'arbres a tots els països del món. Va crear una fundació i ara és un moviment global.

La iniciativa s'inclou en el programa La Puça de l'Ajuntament, que col·labora en la proposta amb l'empresa Ferrer, patrocinador de l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.