El Sindicat de Llogaters es mobilitza per aturar un desnonament a Sant Cugat


  • Comparteix:

Concentració d'avui al Camí de la Creu

Concentració d'avui al Camí de la Creu

Prop de 70 persones s'han concentrat aquest dijous al matí per aturar el desnonament d'un veí de Sant Cugat i la seva família, al Camí de la Creu. L'ordre, finalment, s'ha posposat per d'aquí a 15 dies. Tot i que es desconeixen els motius d'aquesta decisió judicial, el Sindicat de Llogaters ha fet una crida als assistents a col·laborar amb ells per trobar una solució i evitar que es dugui a terme aquest i altres desnonaments.

El membre del Sindicat de Llogaters de Sant Cugat Marco Simarro ha explicat a Cugat.cat que 'no poden permetre un desnonament sense una alternativa habitacional' i que els objectius de la convocatòria eren aturar-lo i 'denunciar públicament' aquests casos. Simarro també ha declarat, que des del Sindicat, exigeixen a l'Ajuntament que actuï davant aquestes situacions.



Com actua l'Ajuntament
El consistori té coneixement i fa un seguiment dels desnonaments previstos a la ciutat. Des del consistori recorden que si els afectats es troben dins el circuit de serveis socials, l'administració pot tenir constància de la seva situació i oferir vies de solucions temporals.

Marco Simarro

Hi ha un desnonament a Sant Cugat i no ho podem permetre sense una alternativa habitacional. Com a Sindicat de Llogaters, el que volem fer aquí és aturar el desnonament d'avui, posposar-lo segurament, i denunciar-ho públicament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.