El Banc d'Aliments es prepara per al Gran Recapte del 30 de novembre i 1 de desembre

S'habilitaran 22 punts repartits per supermercats de tota la ciutat


  • Comparteix:

Els aliments de llarga durada són els més indicats per al recapte / Foto: Localpres

Els aliments de llarga durada són els més indicats per al recapte / Foto: Localpres

El Banc d'Aliments escalfa motors per al Gran Recapte del 30 de novembre i l'1 de desembre amb sis punts de recollida més que l'any passat a Sant Cugat, fins als 22. La iniciativa, que al 2017 va establir un nou rècord amb més de 4.600 tones de menjar a Catalunya, es planteja superar de nou la plusmarca per cobrir de nou tres mesos de necessitats alimentàries per a persones necessitades a Catalunya.

El responsable del Banc dels Aliments de Sant Cugat, Jaume Ibars, ha explicat a Cugat.cat que aquests tres mesos complementen la feina que fa la Unió Europea durant els altres nou mesos de l'any i que durant l'hivern es deixa de fer 'per problemes de logística'. Ibars també ha explicat que esperen superar els 350 voluntaris.

Aldi, Ametller Origen, Bonpreu Esclat, Caprabo, Condis, Consum, Dia, Lidl, Mercadona, Spar i Supercor són les cadenes que s'han sumat a la iniciativa, que vol recaptar aliments que es conserven durant llargs períodes com la llet, els cereals i les llegums cuites.




Jaume Ibars

Convé que aquests tres mesos que la Unió Europea no dóna menjar per un problema logístic se supleixi amb el menjar que recollim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.