El Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol celebra els 25 anys aquest dissabte amb una festa a La Bolera

L'entitat arriba al quart de segle amb més de 230 socis i el repte de seguir actius


  • Comparteix:

El col·lectiu organitza sortides i viatges / Foto: Col·lectiu de Gent Gran de Mira-sol

El col·lectiu organitza sortides i viatges / Foto: Col·lectiu de Gent Gran de Mira-sol

El Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol celebra els 25 anys amb una festa al restaurant La Bolera a les dues de la tarda. Unes 120 persones participaran en aquesta celebració, que marca el quart de segle d'una entitat que va néixer amb la voluntat de reclamar un espai per a la gent gran al districte i que amb els anys s'ha consolidat com un punt de trobada a Mira-sol.

L'entitat, que té un local social al casal del districte, ofereix tallers, activitats i entreteniment per als seus membres, que van des dels 54 anys fins a ben passats els 90. El secretari de l'entitat, Carlos Gavaldà, ha explicat al magazin 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat que el col·lectiu és diferent al d'altres ciutats i barris per la configuració urbana de Mira-sol, que fa que hi hagi grans distàncies entre els habitatges i el casal.

Per això, ha afegit, les activitats amb més èxit són les sortides i els viatges que s'organitzen, que omplen sovint i que els han portat arreu d'Espanya i d'Europa. De cara al futur, l'actual junta directiva prioritza trobar un relleu al cap davant de l'entitat que la mantingui amb el mateix nombre d'activitats i una xifra de socis similar, actualment en té 230.




Carlos Gavaldà

Quan hi ha una sortida o qualsevol esdeveniment, la resposta és important. Al dia a dia no veuràs molta gent, però quan hi ha qualsevol activitat la gent s'hi aboca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.