Coneix les afectacions de trànsit per les obres de la plaça de Miquel Olivella

Comecen aquest dilluns i s'allargaran fins al 9 de novembre


Temes relacionats

Veïns i Ajuntament acosten posicions en el Pla de Millora de la Floresta (17/des/14)


  • Comparteix:

L'actual plaça és un encreuament de carrers / Font: Google Maps

L'actual plaça és un encreuament de carrers / Font: Google Maps

Les obres per convertir la plaça de Miquel Olivella de la Floresta, també coneguda com a plaça de Pere Planas, en un espai pavimentat apte per a vianants comencen aquest dilluns, i ho fan amb afectacions al trànsit que tindran incidència tant a l'actual plaça com als carrers del voltant. Concretament, es veuran afectats el carrer Major de la Floresta i el passeig de la Floresta. També el Camí Antic de Can Borrull i els carrers d'Eusebi, Moret i Pere Planas.

Unes obres que s'allargaran fins al 9 de novembre i que també afectaran la circulació del transport públic a la zona, però no el transport escolar. De fet, les afectacions s'han programat de manera esglaonada per no tallar els carrers a la vegada ni durant tot el dia.

Es tracta de la darrera fase del projecte que pretén transformar l'actual plaça, que és un encreuament de carrers, en un nou espai d'ús ciutadà amb zones d'estada, vegetació i una font. Un projecte inclòs en la segona fase del Pla de Millora de la Floresta que ha suposat una inversió de 350.000 euros.

La L3 i L4, afectades
Els dies 24, 25, 26 i 29 d'octubre s'anul·laran cinc parades de les línies L3 i L4. També el dies 5, 6 i 7 de novembre. Seran les parades de la plaça de Miquel Olivella, el passatge de la Floresta amb Passeig Dalmau i la de l'avinguda de Pere Planas, així com també les parades d'aquesta via que conflueixen amb els carrers d'Adrià Pardos i el passatge de Sanatori del Fumet.

Una afectació que es produirà des de dos quarts de deu del matí fins a les quatre de la tarda. Durant aquestes hores, però, es podran utilitzar les parades de la plaça del Doctor Villar i del Camí de Can Flo, ja que es modificarà l'itinerari de les dues línies.

Talls del 22 al 26 d’octubre

Dilluns 22
- 9.30 a 13 h. Tall de la cruïlla del carrer de Can Borrull amb el carrer Major de la Floresta.
- 13 a 18 h. Tall del carrer Major de la Floresta entre el carrer de Can Borrull i el carrer de Sant Eusebi. A partir de les 13 h sortida del carrer de Can Borrull en sentit plaça Doctor Villar.

Dimarts 23
- 9.30 a 18 h. Tall del carrer Sant Eusebi i tall de l’accés a la plaça de Pere Planas pel carrer Major de la Floresta.

Dimecres 24
- 9.30 a 16 h. Tall del passeig de la Floresta i de la part central de la plaça Pere Planas. Accés carrer de Sant Eusebi i carrer de Can Borrull exclusivament per Major de la Floresta. Accés a carrer de Moret exclusivament per avinguda de Pere Planas.

Dijous 25
- 9.30 a 16 h. Tall del passeig de la Floresta i de la part central de la plaça de Pere Planes. Accés carrer de Sant Eusebi i carrer de Can Borrull exclusivament per Major de la Floresta. Talls intermitents de l’accés al carrer de Moret (màxim 30 minuts). Accés al carrer Moret exclusivament per avinguda de Pere Planas.

Divendres 26
- 9.30 a 13.30 h. Tall de l’accés al carrer Moret.
- 13.30 a 16 h. Tall de l’avinguda Pere Planas.

Talls el 29 d’octubre al 5 de novembre

Dilluns 29
- 9.30 a 13 h. Tall de l’avinguda de Pere Planas i de l’accés al carrer de Moret.
- 13 a 16 h. Tall del passeig de la Floresta i de la part central de la plaça. Accés al carrer de Moret exclusivament per avinguda de Pere Planas.

Dimarts 30
- 6 a 18 h. Plaça Pere Planas oberta al trànsit amb possibles talls puntuals.
- 10 a 14 h. Tall del carrer Major de la Floresta, carrer de Sant Eusebi i carrer de Can Borrull.

Dimecres 31
- 6 a 18 h. Plaça Pere Planas oberta al trànsit amb possibles talls puntuals.
- 10 a 12 h. Tall del carrer Major de la Floresta i carrer de Can Borrull.
- 12 a 14 h. Tall del carrer Major de la Floresta i carrer de Sant Eusebi.

Dilluns 5
- 9.30 a 13 h. Tall de l’avinguda de Pere Planas i de l’accés al carrer de Moret.
- 13 a 16 h. Tall del passeig de la Floresta i de la part central de la plaça. Accés al carrer de Moret exclusivament per avinguda de Pere Planas.

Talls del 6 al de 9 de novembre

Dimarts 6
- 9.30 a 16 h. Tall total de la cruïlla de la plaça de Pere Planas. Accessos a la plaça per passeig de la Floresta, Major de la Floresta, avinguda de Pere Planas i carrer de Moret tallats.

Dimecres 7
- 9.30 a 13 h. Tall de l’avinguda Pere Planas i de l’accés al carrer Moret.
- 13 a 16 h. Tall del passeig de la Floresta, del carrer de Sant Eusebi i de la part central de la plaça Pere Planas. Accés al carrer Moret exclusivament per avinguda de Pere Planas.

Dijous 8
- 6 a 16 h. Plaça de Pere Planas oberta al trànsit amb possibles talls puntuals.

Divendres 9
- 6 a 16 h. Plaça de Pere Planas oberta al trànsit amb possibles talls puntuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.