Mossos deté un santcugatenc per amenaçar una parella de la Floresta amb una pistola de fogueig


  • Comparteix:

Els fets van tenir lloc al carrer de Vallvidrera / Foto: Google Maps

Els fets van tenir lloc al carrer de Vallvidrera / Foto: Google Maps

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a Cugat.cat la detenció aquest dilluns d'un santcugatenc, de 20 anys, per intimidar una parella veïna de la Floresta amb una pistola de fogueig. Els fets van produir-se dissabte passat, a dos quarts d'onze de la nit, quan la parella va escoltar des de casa com un cotxe col·lisionava amb el seu vehicle. L'home va sortir al carrer i va interpel·lar un grup de joves que va encarar-se amb ell. Aquest, per evitar l'enfrontament va tornar a l'habitatge i, ja a l'interior, va observar com un dels joves efectuava dos trets a l'aire des del carrer amb voluntat intimidatòria.

La parella va presentar denúncia als Mossos. Dos agents de paisà van localitzar després, a prop de la casa dels florestans, el vehicle que hauria xocat contra el seu cotxe. Arran de la declaració dels afectats, el cos de seguretat va fer una identificació i ha entrat aquest mateix dilluns a la tarda a l'habitatge d'un santcugatenc que ha estat detingut. A l'interior del domicili el cos ha confiscat dues armes de fogueig, una detonadora i una altra d'aire comprimit.

El jove, veí de Sant Cugat, roman a les dependències dels Mossos i aquest dimarts passarà a disposició judicial per un delicte d'amenaces. Segons ha pogut saber Cugat.cat, els fets van tenir lloc a la carretera de Vallvidrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.