La 10a Fira de l'Intercanvi de Plantes convida els florestans a compartir la passió per la jardineria

La fira s'ha celebrat aquest diumenge a la plaça de l'estació


  • Comparteix:

Les flors i les plantes han posat color a la plaça de l'estació de La Floresta on aquest diumenge s'ha celebrat la 10a edició de la Fira d'Intercanvi de Plantes. La iniciativa, que se celebra des de fa cinc anys, convida els veïns a venir, dues vegades -a la tardor i a la primavera- amb els seus esqueixos, plantes, testos, llibres i altres estris relacionats amb el món de la jardineria.

L'Associació El Mussol, impulsors de la fira, ha preparat també un matí amb xerrades, tallers i jocs per als més menuts. L'objectiu, tal com ha explicat a Cugat.cat la vicepresidenta de l'entitat ecologista, Carme Farré, està en compartir l'afició per la jardinera així com potenciar els valors del reciclatge i l'economia col·laborativa.

Els florestans han participat de la proposta portant tot tipus d'herbes, flors i plantes per així contribuir en l'intercanvi. Alguns floristes de Sant Cugat han posat el seu granet de sorra regalant a l'organització diversos productes i plantes.






Carme Farré

L'ojectiu primer seria l'intercanvi de plantes però també el fet que la gent tingui un lloc de reunió i pugui compartir una activitat com la jardineria. Tots sabem que cada vegada hi ha més dèficit de natura, tot i estar al Parc Natural de Collserola, i el contacte amb les plantes reporta molts beneficis a tothom.

Assitents

Crec que és una fira molt interessant que dóna peu al veïnat a fer una cosa que normalment no podem fer que és intercanviar enlloc de comprar / No és el primer cop que vinc però és el primer cop que vinc tan d'hora i és meravellòs / És el tercer any que vinc amb la família i la nostra aportació ha estat aloe vera i kalanchoe, que tenim al jardí i com que ens sobren les portem a la fira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.